Pau Juvillà assegura que esgotarà les vies judicials per mantenir la seva acta de diputat

El diputat de la CUP-NCG i secretari tercer de la Mesa, Pau Juvillà, assegura que esgotarà les vies judicials per mantenir la seva acta de diputat. A més, confia que el Parlament li mantingui l'escó "fins que la sentència no sigui ferma".


L'endemà que la Junta Electoral Central hagi rebutjat les al·legacions del Parlament en defensa de l'acta de Juvillà, que va ser condemnat a 6 mesos d'inhabilitació pel TSJC per negar-se a retirar els llaços grocs del seu despatx de La Paeria, el diputat s'ha mostrat confiat que la cambra li mantingui l'escó "fins que la sentència no sigui ferma".


"El que farem serà esgotar tots els procediments judicials per donar compliment per donar compliment a l'acord del ple del Parlament de Catalunya i per garantir-ne la sobirania, perquè crec que cal posar l'èmfasi en el fet que el que estem defensant en aquest cas és la sobirania del Parlament contra qualsevol ingerència d'un òrgan administratiu", afegeix el cupaire. En aquesta línia, el parlamentari anticapitalista ha avisat que, si cal, anirà a Europa. Considera que, en tant que la JEC "no és un òrgan judicial, no té sentit que passi per davant del Parlament".

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward