Més de 2.700 aficionats acompanyaran a l’ICG Força Lleida en el seu retorn a pistes

Els lleidatans reben al Bàsquet Girona avui a les vuit del vespre, després de més d’un mes sense competir


Per tot plegat, l’entrenador dels de la capital del Segrià, Gerard Encuentra, deixava clar que els seus jugadors hauran de controlar aquestes ganes de tornar a xafar pista després de tantes setmanes sense fer-ho: “Crec que serà molt important controlar les emocions en aquest partit. Tenen moltes ganes de competir després de tant temps i pot ser que cometem errades. Tocarà ser forts quan això succeeixi”.


A davant, l’ICG Força Lleida tindrà a un Bàsquet Girona que amb la incorporació del seu president, Marc Gasol, en dinàmica de primer equip, té un al·licient afegit. Ara bé, no és la única peça important que té l’equip gironí: “Des de l’arribada del Marc són un equip nou. Els hi ha canviat l’estil de joc i l’alegria amb la qual juguen. L’arribada del Marc a alliberat a molts bons jugadors. Ara bé, nosaltres juguem a casa i aquí ens hem de fer forts”.


Així és, l’ICG Força Lleida juga a l’Espai Fruita – Barris Nord i no ho farà pas sol i és que aquest dimecres ja s’havien venut 2.700 entrades i falta sumar-hi als abonats de l'equip lleidatà. Encuentra tenia un missatge per l’afició: “Que intentin ajudar-nos el màxim possible com fan a cada partit. Si tenim mals moments, que ells siguin el sisè home com han estat durant molts moments aquesta temporada. Esperem que gaudeixin d’un bon partit”.


El partit, avui mateix, a les vuit del vespre. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward