La Fira de l'Oli de les Borges ja es pot visitar virtualment

La Fira de l'Oli de les Borges ja es pot visitar virtualment. El certamen presencial donarà el tret de sortida aquest divendres a la capital de les Garrigues.


La Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues virtual ja es tova disponible pels visitants, "firaoli.cat" conté material audiovisual i un Marketplace on es podran obtenir productes de les empreses expositores a la fira presencial.


La 59a edició de la Fira arrencarà de manera presencial aquest divendres i s’allargarà fins diumenge. En la seva programació hi ha una seixantena d’activitats, entre les quals destaquen els nombrosos xoucookings que s’aniran succeint durant tota la fira i que enguany comptaran amb la participació dels mediàtics xefs Sergio i Javier Torres, de la influencer gastronòmica Dolors Mateu, que també serà proclamada ambaixadora de l’Oli de Qualitat de Catalunya amb el periodista Pepe Antich; eel guanyador de Masterchef 2021, Arnau París, i de Xavier Benet, cap de cuina de l'Hostal Benet de les Borges.


La Fira de l’Oli no s’ha volgut estar de tornar a ser un dels millors aparadors per presentar les novetats del sector oleícola i donar visibilitat als productes agroalimentaris del territori i ha assolit el 100% d’ocupació. En total, ha reunit 30 expositors vinculats al sector de l’oli de qualitat verge extra, i 49 expositors vinculats a la resta de la indústria agroalimentària.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward