Miquel Pueyo creu que caldrà fer canvis al nou conveni d’ús del Camp d’Esports per evitar situacions com la del Lleida Esportiu

Una setmana després que la Comissió d’Esports confirmés la resolució del conveni d’ús del Camp d’Esports amb el Lleida Esportiu, l’alcalde de la capital del Segrià, Miquel Pueyo, afirmava a Ua1 Lleida Ràdio que encara no han rebut cap tipus de reacció per part dels propietaris del club blau al voltant d’aquesta resolució: “No hi ha hagut cap mena de reacció a través de cap canal arran la decisió presa a la Comissió Informativa d’Esports”.


El mateix alcalde de Lleida evidenciava que la situació viscuda amb el Lleida Esportiu demostra que caldrà realitzar canvis al conveni d’ús de la instal·lació municipal i que, per exemple, el consistori ha de tenir les claus d’aquesta: “Podem obrir un debat per veure quins canvis caldrà fer en aquest conveni que hem heretat i que tenia el germen perquè es produeixin situacions abusives. És insòlit que la Paeria no tingui les claus d’aquest equipament”.


Preguntat per què passaria si el Lleida Esportiu no abandona el Camp d’Esports el dia 1 de març, Pueyo responia això: “Si no es produeix aquest abandonament, la Paeria prendrà les mesures corresponents davant els tribunals per recuperar aquest patrimoni”.


Pueyo ha reiterat que cal fer ‘foc nou’ al futbol lleidatà que ha de “venir pautat per l’entusiasme i l’energia dels grups” que puguin tenir interès a “agafar la torxa del futbol d’elit a Lleida.


Recordin que la resolució del conveni s’ha de ratificar a ple d’aquest 28 de gener i, a partir de llavors, el Lleida Esportiu tindria un mes per abandonar el Camp d’Esports. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward