La plantilla del Lleida Esportiu no s’entrena davant l’absència del fisioterapeuta

En un comunicat expliquen que aquest s’ha acollit a la baixa laboral i que no s’han entrenat per evitar riscos


Al compte de Twitter que va obrir la plantilla ara fa unes setmanes, el vestidor blau comparteix un comunicat on exposen que la decisió ha estat presa davant l’absència de l’única persona responsable dels serveis mèdics en els entrenaments i, d’aquesta forma, implica “el perill de que passi qualsevol situació que posi en risc la salut i seguretat dels jugadors”. Consideren una “irresponsabilitat” preparar el partit de diumenge davant el Prat “sense aquesta figura essencial”.


Afegeixen que “en cas de que el club no solucioni d’immediat aquesta situació tan perjudicial per la plantilla” ells mateixos buscaran “recursos per afrontar els entrenaments setmanals”.


D’altra banda, aquest dimecres al matí, Luis Pereira ha deixat clar que anirà fins al final per entrar al Lleida Esportiu. L’empresari gallec que vol fer-se càrrec del club blau ha explicat que, en el moment en que formin part de l’organigrama del Lleida Esportiu, en 10 dies desbloquejarà uns 300.000 euros per, afirma, “ficar-se al dia”. Ho explicava en una entrevista a TV3: “En 10 dies, si aconseguim entrar abans del tancament del mercat d’hivern, el pla d’urgència és desbloquejar més o menys 300.00 euros i ficar-se al dia. A partir de llavors començarà un altre període”.


Si no poden entrar abans de la fi del mercat d’hivern, Pereira deixava clar que ell i el seu grup anirà fins al final: “El meu pla és anar fins al final per salvar al Lleida i no retraurem res quan acabem aquest procés. Volem que la gent entengui què ha passat”.


En cas que tot i així no ho aconsegueixin, Pereira es fa certes preguntes que podrien acabar obtenint respostes: “Si la situació no ens permet entrar, evidentment haurem de plantejar i demostrar el que ens estem preguntant. Pregunto perquè no es va pagar als jugadors a l’octubre. És una pregunta, no estic acusat, de moment, a ningú”.


Recordem que el Lleida Esportiu juga aquest diumenge al Municipal de Sagnier davant el Prat a les 12 del migdia i que es troba en el llindar de 14 fitxes professionals per poder competir. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward