El Gremi de Forners de les Terres de Lleida avisa que caldrà apujar el preu del pa si es mantenen els preu dels costos de producció

La presidenta del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Pilar Marqués, avisa que caldrà apujar el preu del pa si es mantenen els preu dels costos de producció.


El cost de les matèries primeres ha augmentat entre un 20% i un 40%, en funció del producte. Aquest increment de preu en productes com la farina, explica Marqués, se suma al de la factura de la llum, que s'ha duplicat, o la contractació de treballadors. Un fet que, segons la presidenta del gremi, obligarà el sector a augmentar el preu dels seus productes. "Hem d'apujar el preu del pa, com tot el que ha pujat", ha dit en una entrevista a UA1 Lleida Ràdio, afegint que "quan puja el pa ens posem les mans al cap, però nosaltres també hem de subsistir".


Segons Marqués, actualment el preu mitjà d'una barra de pa en un forn artesà és d'1,10 o 1,15 euros. Malgrat que és més baix als supermercats, aquests establiments, apunta, ja han hagut d'apujar-lo, i afegeix que ho hauran de tornar a fer donades les circumstàncies.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward