Sensacions positives de Marc Márquez al test realitzat a Portimao

Després de mesos sense xafar un circuit de velocitat, el pilot cerverí va poder realitzar un total de 65 voltes per analitzar la seva situació física actual


Recordem que després de la victòria al Gran Premi d’Emilia Romagna del passat 24 d’octubre, Marc Márquez va veure’s obligat a deixar de banda l’asfalt degut a una diplopia que va sofrir arran d’una caiguda.


Aquest cap de setmana però, el cerverí va poder realitzar un test complet al circuit de Portimao, circuit escollit per aquests fets tal i com explicava el mateix Marc Márquez en un vídeo difós per Repsol: “Hem escollit Portimao perquè és un circuit exigent on hi ha pujades, baixades, canvis de direcció i que implica moure força les cervicals i el cap. Volíem confirmar al 100% que no tenia molèsties pilotant”.


Després de realitzar el test complet amb un total de 65 voltes en el transcurs del dia, les sensacions de Márquez eren les següents: “Estic content perquè les sensacions amb la moto de motocròs, les he ratificat aquí. No he tingut molèsties a la visió. És cert que falta hores de moto, però encara queda”.


L’objectiu doncs serà arribar amb condicions al test de pretemporada al Circuit Internacional de Sepang de principis de febrer. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward