Gerard Encuentra considera que l’actualització del protocol arriba “una mica tard”

Aquest dilluns la Federació Espanyola de Bàsquet actualitzava el protocol sanitari on, entre les novetats principals, hi destaca que a partir d’ara es considerarà brot quan un club presenti més de 4 positius entre jugadors en dinàmica de 1r equip i 1r entrenador. Un protocol que segons l’entrenador de l’ICG Força Lleida, Gerard Encuentra, arriba tard: “Crec que arriben una mica tard i que s’hagués hagut de fer abans. Amb aquest canvi, hi ha equips que surten perjudicats i d’altres beneficiats perquè es canvien les normes a mitja partit. És cert que això permetrà que no s’ajornin tants partits”.


Deixant de banda aquest tema, l’ICG Força Lleida porta més d’un mes sense competir. Unes setmanes que Encuentra intentava resumir de la següent forma: “Ens hem centrat molt en nosaltres, intentar recuperar les sensacions que teníem abans d’aquesta llarga i inesperada aturada. Farà 34 dies que no competim i hi ha la incertesa veure com estem”.


I si en la darrera prèvia parlàvem d’un mes de gener atapeït, aquest dimarts se li preguntava a Encuentra com s’encaren aquestes setmanes protagonitzades per un grapat d’enfrontaments. El missatge de l’entrenador dels lleidatans, és clar: “Sabem que estem en una situació que no controlem, que tenim una càrrega de partits molt gran, però que tocarà gestionar dia a dia i sobre la marxa”.


Un ICG Força Lleida que aquest dijous a les vuit del vespre rep al Bàsquet Girona en un partit on a la mitja part, els lleidatans retran homenatge a l’excapità de l’equip, Miki Feliu, el qual va defensar la samarreta lleidatana durant sis temporades en dues etapes diferents, amb més de 200 partits a l’equip de la Terra Ferma, 177 en competició oficial. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward