La regidora no adscrita a la Paeria de Lleida Ángeles Ribes no donarà xecs en blanc al govern alternatiu del PSC Lleida

La regidora no adscrita a la Paeria de Lleida Ángeles Ribes no donarà xecs en blanc al govern alternatiu del PSC Lleida. Lamenta que els socialistes demanin la col·laboració de totes les forces de l'oposició, però només s'ofereixi formar govern als comuns.


La regidora no adscrita assenyala que si no rep una proposta formal sobre l'alternativa de govern del PSC, no donarà el seu suport el qual descriu com "un canvi de cadires": "jo tinc la sensació que més de buscar un canvi en el govern de la ciutat es busca un canvi de butaca. Evidentment, jo no veig forma humana de donar-hi suport, el que no s'hagi presentat cap proposta en ferm de liderar un govern alternatiu amb propostes concretes de pressupostos, de neteja, de seguretat o de l'alberg... si tinguéssim això es podria parlar".


Adverteix que no signarà xecs en blanc: "si no tinc un projecte sobre com canviaran els aspectes de la ciutat, com la neteja, la seguretat, els pressupostos... el que no faré és donar un xec en blanc".


D'altra banda, Ribes qualifica la situació entre el PSC i els Comuns de "surrealista" i apunta que només donarà suport a l'una proposta que inclogui canvis en els pressupostos, i en tots els aspectes de ciutat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward