La variant OMICRON ja és la majoritària entre els pacients ingressats per COVID-19 a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

La variant OMICRON ja és la majoritària entre els pacients ingressats per COVID-19 a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. La diferència recau en els pacients que han requerit un ingrés a la UCI, on segueix sent prioritària la variant DELTA.


En xifres, unn 40% dels pacients amb covid-19 ingressats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida presenten la variant òmicron, un 30% la delta, mentre que està pendent de determinar en la resta.


Amb la irrupció de l'òmicron, el perfil del malalt ha canviat i presenta menys gravetat, és més gran amb una mitjana de 70 anys, respecte els 56 de fa dues setmanes, i la majoria estan ingressats per altres patologies.


Sobresurt que el 33% no estan vacunats. En canvi, de les 20 persones amb covid que estan a les UCI de l'Arnau i del Santa Maria, 11 tenen la variant delta i només 1 l'òmicron. D'altra banda, l'Arnau de Vilanova anirà recuperant divendres l'activitat normal a la segona planta després de donar per controlat el brot de covid a l'àrea d'Oncologia.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward