Segon derbi consecutiu per l’Atlètic Lleida

Els lleidatans reben al Solsona aquest dissabte a les cinc de la tarda amb el lideratge del grup 3 de Primera Catalana en joc


Així, els de la capital del Segrià es preparen pel primer partit al Ramon Farrús d’aquest 2022 amb molt respecte cap al rival, el Solsona, que segons explica el president de l’Atlètic Lleida, Xavier Batalla, no es preveu que posin les coses fàcils: “El Solsona està fent una molt bona temporada i amb uns números acceptables. Fa dos anys va pujar a la categoria i és un equip molt treballador a qui costarà guanyar”.


En cas de guanyar el partit, l'Atlètic Lleida es posicionaria com a líder del grup 3 de Primera Catalana i és que el Vilanova i la Geltrú, l’actual líder, té jornada de descans. Davant aquesta oportunitat que hi ha en joc, Batalla demana l'escalf de l'afició: “Volem seguir comptant amb el suport del públic perquè si el guanyem assoliríem l’anecdòtic liderat de la categoria que sempre dóna moral a la plantilla”.


I no només en aquest partit, sinó que el president dels lleidatans convida als amants del futbol a conèixer la qualitat del que es viu a la Primera Catalana. “La categoria és molt igualada i convida a la gent a venir a veure els partits perquè se’n faran creus del nivell que hi ha a la categoria”.


La cita davant el Solsona, aquest dissabte a les 5 de la tarda a Lleida.


D’altra banda, la resta de representants de la demarcació de Lleida al grup 3 de Primera Catalana també tenen jornada i, en aquest sentit, el dissabte el Mollerussa visita el camp del Gavà a les sis de la tarda; i ja amb diumenge, l’Alcarràs rep al Viladecans a les quatre de la tarda, mateixa hora que Tàrrega i Borges Blanques es veuen les cares a la capital de l’Urgell. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward