L’AEM es retroba amb la seva afició

Les lleidatanes debuten aquest 2022 al Recasens, davant el Logroño, aquest diumenge a les 12 del migdia


Abans però de parlar d’aquest enfrontament, com ja explicava Ua1 Lleida Ràdio a principis de setmana, l’AEM ha tancat la incorporació de tres jugadores faltant encara temes burocràtics perquè aterrin a la capital del Segrià. Es tracta de la davantera colombiana Ivonne Chacón, la defensa paraguaiana Tania Raquel Riso i la lateral lituana Algimante Mikutaite.


Unes jugadores doncs que s’incorporaran en els propers dies a l’equip del Recasens, el qual, abans, haurà de disputar un partit d’alt voltatge a Lleida aquest diumenge davant un dels millors equips del grup, el Logroño. En parlava en aquesta casa, l’entrenador de l’AEM, Óscar Cabacho: “Un partit molt exigent a nivell físic per la superioritat en aquest àmbit del rival. Van baixar de Primera i el seu objectiu és recuperar la categoria. Haurem de pencar de valent”.


Un partit atractiu per les lleidatanes i és que serà el primer aquest 2022 al Recasens i, per tant, hi ha ganes dins el vestidor de l’AEM, de retrobar-se amb la seva gent: “Tenim moltes ganes i és que fa més d’un mes que no juguem al Recasens. Jugar allí sempre és un goig i sempre ens ajuden a tirar endavant els partits”

L’AEM ocupa la cinquena posició del grup nord de R.eto Iberdrola amb 25 punts, mentre que el Logroño és tercer amb 30.


El partit, al Recasens, aquest diumenge a les dotze del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward