L’ASISA Borges Vall té a una eliminatòria repetir una gesta històrica

Els borgencs disputen l’anada dels quarts de final de l’Europe Cup a Txèquia aquest divendres a les sis de la tarda davant l’Ostrov


La temporada 2008-2009, els de les Borges Blanques van aconseguir la fita de participar de les semifinals de la competició europea i, sense cap mena de dubte, en l’edició d’enguany tenen el clar objectiu de, com a mínim, igualar l’aconseguit fa uns anys. En parlava a Ua1 Lleida Ràdio, l’entrenador de l’ASISA Borges Vall, Josep Lluis Andrade: “Estem a uns quarts de final i per nosaltres ja és tot un èxit. Al 2009 vam arribar a les semifinals i només ho tenim a una passa. Volem repetir la gesta”.


Un ASISA Borges Vall que està realitzant una temporada pràcticament perfecta i que, en conseqüència, enfila aquesta primera cita dels quarts de final, en un bon moment físic i mental: “Arribem en un molt bon moment físic i de moment estem en bona forma i les coses estan anant molt bé. Aquest fet ens porta a encarar aquesta eliminatòria amb moltes ganes i conscients que podem superar-la”.


L’anada, com dèiem, avui mateix, a les sis de la tarda, i la tornada el divendres 21 de gener a dos quarts de set de la tarda al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward