"Un ensurt" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Que el senyor Villarejo és una persona de poc fiar és més que evident. Que seria bo de no donar-li gaire volada, és més que clar, però... Per què a molta gent li sembla versemblant que aquest home digui que al CNI se li'n va anar de les mans l'Imam de Ripoll i que el 17-A va ser un error de càlcul? Villarejo apuntava que només es volia donar un ensurt a Catalunya... Un ensurt.


Més enllà de si té raó o no, crec que si algun dels actors d'aquells dies se sent agredit, ha de parlar, actuar judicialment, dir alguna cosa. No té cap sentit aquest silenci, un silenci que també prové de la premsa de Madrid. Malauradament, acabarem fent aquella lògica que deia la saviesa castellana de "quien calla otorga" i no vull pensar que això és veritat.


Si per alguna raó, hi ha alguna cosa de realitat en les paraules d'aquest, si em permeten utilitzar un argot castellà, "bocachancla" (com seria l'equivalent en català?) tenim un problema, i dels grossos. Acceptar morts per mantenir la unitat territorial és creuar un límit que, alguns polítics ja van avisar que es creuarien.

No passarà res? 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward