El Lleida Esportiu és expulsat del Camp d’Esports

La Comissió d’Esports celebrada aquest dimecres ha tirat endavant la rescissió del conveni d’ús de la instal·lació municipal amb el suport de tots els partits representats a l’Ajuntament de Lleida


La decisió s’haurà de ratificar al ple municipal que se celebrarà el 28 de gener i, a partir del dia següent del ple, el Lleida Esportiu tindrà un mes per abandonar el Camp d’Esports, així com també el camp annex i veure si emprèn algun tipus de tràmit legal per endarrerir o frenar aquesta resolució. Miquel Pueyo, l’alcalde de Lleida, argumentava els motius que els han dut a acabar prenent aquesta decisió: “És una decisió avalada de manera contundent per dos informes. D’una banda el jurídic emès pel vicesecretari en funcions de la Paeria i d’altra, per un informe tècnic de resposta a les al·legacions presentades pel club”.


Una decisió, com explicava l’alcalde de Lleida, que ha comptat amb el suport de tots els grups municipals: “Tots els regidors i regidors hem fet pinya per prendre una decisió unànime i que és complexa i delicada. No és agradable de prendre, però tocava ser valents i responsables per prendre les decisions correctes i mantenir-nos al costat de la gent i la ciutat”.


Pueyo també ha parlat de futur i de fer foc nou al voltant del futbol a la capital del Segrià: “Arriba el moment de fer foc nou dins l’àmbit del futbol d’elit a Lleida. Toca remar tots amb ganes perquè aviat tinguem un equip de futbol que sigui un emblema de la ciutat”.


El paer en cap ha reiterat la negativa imatge que ha donat el Lleida Esportiu de la ciutat de Lleida des de mesos endarrere i ha criticat la “nefasta” i “inacceptable” gestió dels propietaris del club blau. Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward