L'AEM espera l'arribada de 2-3 cares noves al llarg del gener

L'AEM espera l'arribada de 2-3 cares noves al llarg del gener. Tot i que sembla que tràmits burocràtics estan complicant aquestes incorporacions, l'entrenador de les lleidatanes, Óscar Cobacho, veuria amb bons ulls noves jugadores per potenciar encara més la plantilla del Recasens.


Mercat d'hivern obert i, com tot equip, l'AEM està pendent d'aquest per tal d'incorporar cares noves en aquesta pràcticament segona part de la temporada 2021-2022. Unes incorporacions que tot i estar pràcticament tancades, sembla que es troben en una situació d'stand by degut a dificultats burocràtiques. "És possible que hi hagi novetats i ho veuríem positivament, perquè dins de la bona feina que ha fet el grup fins ara, sumar-li algun element més pot ser positiu per sumar-hi més competitivitat, més rendiment i intentar créixer com equip", deia l'entrenador, Óscar Cobacho, a Ua1 Lleida Ràdio


Un AEM, evidentment, que no pot quedar-se estancat en aquest mercat de fitxatge i és que el dia a dia competitiu els ho impedeix. Les lleidatanes, recordem, van caure aquest cap de setmana a Sant Joan d'Espí davant el Levante Las Planas demostrant, com deia el mateix Cobacho, que per superar a l'AEM, cal que el rival s'esforci i molt, ja que "no tenim res a perdre i no perdem res per intentar-ho. Aquest equip es caracteritza per això, per vendre la seva pell molt cara anem com anem, per davant, empatats o per darrere al marcador".


Deixant clar també després de l'enfrontament que cal ser conscients del que està aconseguint aquest equip competint, per exemple, de tu a tu amb equips amb nom i escut. "Ens estem veient a dalt, ens agrada, i no només això, sinó que volem més", diu Cobacho.


L'AEM rebrà el diumenge vinent a les 12 del migdia al Logronyo en el marc de la 14a jornada de lliga.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward