Àlex Mas vol tornar a aconseguir el campionat d'Espanya de Taekwondo el 2022

Àlex Mas vol tornar a aconseguir el campionat d'Espanya de Taekwondo el 2022. L'atleta lleidatà obtenia fa unes setmanes en la categoria de pes pesant el català, un trofeu que ha aixecat ja 3 vegades en diferents categories. A més, ha quedat subcampió 4 cops.


Pel que fa als títols estatals, compta a les seves vitrines amb dues medalles d'or, dues de plata i dues de bronze. Ara bé, l'esportista del Gimnàs Bordeta reconeix que situar-se de nou a la primera posició del podi a l'estatal és complicat perquè hi ha companys que compten amb dedicació exclusiva per al Taekwondo, una realitat diferent de la seva, en què compagina una feina convencional amb la pràctica d'aquest esport. "Les possibilitats hi són, però al meu pes sempre hi ha algú de la selecció espanyola, que està entrenant matí i tarda, i jo no puc fer això", explica.


En qualsevol cas, l'estiu passat Mas ja va plantar-se a la final del campionat espanyol i va estar ben a prop d'endur-se la medalla d'or, cosa que li permet afrontar la pròxima edició amb optimisme. De la seva trajectòria en els propers mesos en dependrà, a més, la participació en campionats internacionals, ja que és la Federació Espanyola de Taekwondo qui selecciona els atletes en lloc d'aconseguir els bitllets exclusivament pels resultats obtinguts.


Mas, que té 23 anys, fa més de 18 anys que competeix en aquest esport.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward