"La carta als Reixos", l'editorial de la Miriam Garcia

El Gran Camarlenc comença avui la ruta per recollir les cartes dels infants de Lleida per als Reis Mags. El patge reial visitarà els diferents barris de la ciutat per anunciar l'arribada de Ses Majestats i recollir les missives adreçades a ells, i també serà l'encarregat de recollir totes les cartes dipositades a les bústies reials repartides per la ciutat.


Així que, ja ho saben, si no han fet ja la carta als Reixos, espavilin que van tard. Segur que, entre les coses que demanen, hi ha salut. És el que més vam demanar l'any passat, i segur que també és el que més demanem enguany. I és que, si alguna cosa ha portat la pandèmia, és que hem pres consciència de l'important que és la salut. La física i la mental.


I per tal de tenir-ne, de l'una i de l'altra, segur que una altra de les coses més demanades el 2022 segur que també són diners. Perquè, no ho oblidem, aquests també són necessaris per poder viure plenament. I qui digui que no, o té molts diners o menteix. Els diners ens permeten menjar; tenir un habitatge digne, amb calefacció, llum i aigua; vestir-nos; tenir oci... en definitiva, una vida digna. Fixin-se que el desig, però, és tenir diners, que no feina. Perquè, per desgràcia, en els temps que corren, una cosa no és sinònim de l'altra. Podríem demanar una feina digna, això també és un desig. Però posats a demanar...


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward