Lleida, Balaguer, La Seu d’Urgell, Tàrrega, Mollerussa i Alcarràs són els muncipis que es veuran afectats pel toc de queda

El Govern limitarà el toc de queda a municipis de més de 10.000 habitats i amb una incidència superior a 250 casos per cada 100.000 habitants. El Procicat està redactant el detall de la resolució que implementarà les restriccions del Govern per als pròxims quinze dies.


En clau lleidatana, segons la llista publicada pel departament de Salut, la mesura afectaria la ciutat de Lleida, Balaguer, La Seu d’Urgell, Tàrrega, Mollerussa i Alcarràs. Aquest darrer amb controvèrsia, ja que des del municipi defensen que l’INE del 2020 marca que no arriben als 10 mil habitants amb 9 mil 678, mentre que al llistat de municipis que hauran de complir toc de queda, Salut l’inclou amb 10 mil 399 persones al municipi.


La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha explicat que  la resolució s'entrarà dimecres al matí al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per tal que avali les mesures. Segons ha apuntat, el Govern no contempla que no les aprovi, ja que creu que estan “plenament justificades”.


A banda del toc de queda, el TSJ també ha de donar el vistiplau a la limitació de les trobades a 10 persones, tant en interiors com en exteriors. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward