El sector ramader i carni portarà al Parlament el tractament de la informació sobre la producció de carn

El sector ramader i carni portarà al Parlament el tractament de la informació sobre la producció de carn. Tretze entitats del sector han demanat a la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural que es posicionés davant els "continus atacs per part d'organitzacions animalistes, empreses, organismes públics i determinats mitjans de comunicació".


Els signants del manifest enviat a la conselleria aporten dades científiques sobre els beneficis d'incloure la proteïna animal de forma equilibrada com a part de la dieta mediterrània. També alerten sobre el perill que representa per als infants de famílies amb menys recursos econòmics la seva reducció als menús escolars. Unes informacions que, segons el sector, no sempre s'expliquen per part dels mitjans públics. 


Segons apunten aquestes entitats, el Departament ha ratificat el seu suport al contingut del manifest i ha anunciat que estan elaborant un informe per oferir dades reals i contrastades sobre les emissions de gasos d'efecte hivernacle relacionats amb l'activitat agrària. Aquesta informació hauria de servir per desmentir les notícies falses sobre la ramaderia i la producció i el consum de carn, que segons el sector "danyen la imatge dels productors".

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward