"M'agraden aquestes festes" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Aviso que l'editorial d'avui vol exalçar aquestes dates. Veig que hi ha un corrent, que com una moda –vull pensar- passatgera intenta fer veure que Nadal és una època exclusivament consumista i religiosa, que a la gent no li agrada trobar-se amb els seus i que tothom, TOTHOM l'hauria de detestar.

 

Mirin, em rebel·lo. No, no em dona la gana! Vull dir que aquestes festes m'agraden i que jo sí que tinc ganes de veure els més propers. Soc un malalt? Estic podrit per dins i no entenc els mals del món? Potser sí, o potser no m'agrada pensar en les modes que segueixen la majoria de persones que parlen a les xarxes i que venen a fer "l'enfant terrible" tot apuntant que "oh! Hauran d'aguantar el seu cunyat pesat". Deu ser que els meus cunyats són molt bones persones... ves a saber, però a mi, reitero, m'agrada el Nadal.

 

De fet, em sabria molt greu no poder-los veure, tanmateix també és cert que tot dependrà d'allò que diguin els sanitaris. Té nassos que els qui més "haters" es mostren amb les dates nadalenques, són els mateixos que neguen la malaltia, en tota o una gran part. No serà que són antivacunes per a no veure els seus familiars?

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward