La plantilla del Lleida Esportiu valora començar una vaga si la situació no millora

Tot i que no han marcat una data de termini, els jugadors, acompanyats del cos tècnic i membres de l’AFE, han anunciat que iniciaran els tràmits per adherir-se a la vaga si no veuen reconduïda la part extra esportiva que estan vivint


Una roda de premsa que ha començat amb un dels capitans del Lleida Esportiu i amb la funció de portaveu davant tota aquesta situació, Quim Araujo, llegint un comunicat on, després d’exposar el malestar, la sensació d’abandonament i el fet que la plantilla se sent enganyada pel club, ha explicat que si la situació no canvia, iniciaran els tràmits per tirar endavant una vaga: “Valorem la possibilitat d’iniciar els tràmits per començar una vaga pròximament per lluitar pels nostres drets i un tracte digne. Ni nosaltres ni la ciutat s’ho mereix”.


Uns terminis no marcats per part de la plantilla. Diego Rivas, secretari general d’AFE, afirmava que seran els jugadors i cos tècnic qui els delimiti: “Tot això haurà d’estar consensuat entre la plantilla i l’AFE. Si la situació no canvia hauran de marcar-ho ells”.


Una roda de premsa on Abdoulaye Fall ha exposat públicament la seva situació personal: apartat de la competició per part del club i vivint en una situació personal crítica: “En cap moment se m’ha informat des del club del per què no puc jugar i per què se m’ha aparcat del grup fins al setembre. Estic apte per jugar i amb l’alta mèdica. Si no estic en la indigència, estic a la precarietat. El propietari del pis no m’ha fet fora tot i que no el puc pagar, i amics m’estan ajudant”.


Just quan començava la roda de premsa, el Lleida Esportiu, a les seves xarxes socials, ha penjat un comunicat on explicava que rescindia el contracte de Colau “per baix rendiment esportiu”. Una notícia de la qual la plantilla se n’assabentava llavors. Així ho transmetia Diego Rivas: “Ens n’acabem d’assabentar. Demostra la falta de claredat i transparència, em sembla totalment surrealista”.


Per acabar, Araujo ha afirmat que 7 membres de la plantilla (jugadors i cos tècnic) encara no han cobrat res des que ha començat la temporada, de fet, Gabri Garcia, l’entrenador, ha dit que només han cobrat alguna mensualitat dos membres del cos tècnic. Araujo també ha afegit que només 5 jugadores tenen el contracte físic. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward