Aquest divendres s'activa la venda de les entrades per a "La Factoria dels Reixos"

Aquest divendres s'activa la venda de les entrades per a "La Factoria dels Reixos". Es podran comprar en línia i presencial de manera esglaonada.


El dia 3 a partir de les 8 del matí es podran comprar les entrades a la web de festeslleida per les funcions del dia 2 de gener a dos quarts d'onze del matí i a dos quarts de 5. Divendres a partir de les 5 de la tarda s'activaran les entrades pel mateix dia 2 però pels passis de les 12 del migdia i dos quarts de 8 del vespre.


Pel que fa al 4 de desembre, a les 8 del matí es podran comprar les entrades per les sessions del diumenge 2 de gener a les 6 de la tarda i del 3 de gener a dos quarts d'onze del matí. La tarda del dia 4 de desembre, a partir de les 17 h, s'activaran les sessions del dilluns 3 de gener a dos quarts de 5 de la tarda i a les 6.

El matí del dia 5 de desembre, a partir de les 8 h, s'activaran les sessions del dilluns 3 de gener a les 12 h i a dos quarts de 8 del vespre.


Les entrades també es podran comprar de manera presencial a partir del 9 de desembre a la taquilla del Teatre de la Llotja i l'oficina de Turisme de Lleida. També es preveu instal·lar una taquilla a Barris Nord els mateixos dies de funcions.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward