El Comú de Lleida acusa Junts de posar en perill l’acord de pressupostos de la Paeria

El Comú de Lleida acusa Junts de posar en perill l’acord de pressupostos de la Paeria. Segons l’agrupació d’electors, els nacionalistes estan adoptant decisions en l’àmbit de la participació que “posen en dubte el seu compromís amb el pacte”.


El grup municipal considera que la regidoria de participació està “desmantellant” el pla pilot de dinamització dels barris de Mariola-Turó de Gardeny, Centre Històric i Balàfia. A més, també afirmen que la constitució del Consell de Ciutat i l’audiència pública sobre l’atenció al sensellarisme han mostrat un model de participació que “recorda al vell model on el protagonisme el segueixen tenint els polítics per sobre de la ciutadania”.


Davant aquests fets, el Comú reclama al govern “mesures per restablir la confiança en l’acord” i per “garantir la reorientació de les polítiques de participació”. Malgrat això, la formació assegura que segueix “compromesa” amb la proposta de pressupost que considera que és “positiva per a la ciutat”, tot i que el seu vot final al ple extraordinari del dia 10 dependrà de “les mesures que adopti el govern per mostrar la disposició real a tirar endavant les polítiques que s’hi recullen”. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward