La plantilla del Lleida Esportiu parla avui

El vestidor realitzarà una roda de premsa a l’Hotel NH de Lleida aquest dijous a les cinc de la tarda en directe per Ua1 Lleida Ràdio


Al voltant d’aquesta roda de premsa en vam parlar amb l’entrenador del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, després del partit davant la Peña Deportiva, preguntant-li si el cos tècnic estava del costat dels jugadors amb aquesta acció. Ell, ens responia això: “El cos tècnic des del primer dia ha estat al costat dels jugadors i totes les decisions que s’han pres han estat consensuades amb el cos tècnic. Ara bé, estem amb els jugadors, però amb els que hi vulguin ser”.


Una roda de premsa que segueix el full de ruta marcat per l’AFE i que la plantilla del Lleida Esportiu sembla que està seguint després d’encadenar setmanes amb protestes públiques als tres últims partits que ha disputat l’equip lleidatà. Després del dia de Cerdanyola, dia en que els jugadors van realitzar la primera plantada, Quim Araujo explicava que estaven en mans dels consells de l’AFE: “Volem una solució i seguir competint i jugant amb tranquil·litat. Des de l’AFE hi som des del minut 1, és una relació continuada i ens estan marcant un full de ruta”.


Un Quim Araujo que en el darrer partit al Camp d’Esports també va evidenciar que era ell qui estava fent més de mediador entre el vestidor i l’AFE i qui intentava gestionar-ho més tot plegat dins la plantilla: “Gestionar-ho tot plegat és complicat. A vegades separar el que està passant fora del camp amb el que passa a dins és complicat. Sempre prens millors decisions si tens el cap a lloc. Per les característiques de la plantilla és cert que estic mediant una mica amb la situació i essent el fil conductor”. 


Així que segurament serà el mateix Araujo qui aquest dijous a la tarda, recordin, a les cinc en punt a l’Hotel NH de Lleida, portarà la veu cantant juntament amb Diego Rivas, secretari general de l’AFE, i Ángel Rodríguez, codirector de l’assessoria jurídica de l’AFE.


Una roda de premsa que es podrà seguir en directe a través del 104.5 de la FM i Ua1.cat

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward