Tècnics d’esports analitzaran la situació dels camps de futbol municipals de Lleida per decidir quines gespes es prioritzen canviar

Sense cap mena de dubte, l’estat de les gespes artificials de molts dels camps de futbol municipals de la capital del Segrià és una de les problemàtiques i reptes que la regidoria d’Esports té des de fa anys.


En aquest sentit i després de les darreres notícies al voltant de possibles lesions de jugadors degut a l’estat de la gespa al Ramon Farrús, se li preguntava al regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Ignasi Amor si s’estava a prop de realitzar aquest canvi de gespes i ell, responia això: “Encara no ho sabem. Amb els tècnics analitzem quina esta pitjor, hores d’ús a la setmana, quants equips hi ha a l’any i un llarg etcètera d’inputs que t’acaba donant el resultat per prendre la decisió”.


Si que concretava però que hi ha tres camps municipals que es troben dins les prioritats de la regidoria: “Són tres camps, dos del 2005 Balàfia i Pardinyes, i un del 2006 que és el de l’Atlètic Segre”.


Tot plegat a la tertúlia de regidors de l’Un dia Més on la regidora del PSC a la Paeria, Begoña Iglesias, xifrava en uns 180 mil euros la partida pressupostària per aquesta matèria, mentre que Maria Burrel, regidora no adscrita, avançava que presentaran esmenes als pressupostos per incorporar partides més àmplies en aquest àmbit.      

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward