La Guàrdia Urbana de Lleida reforçarà la seva presència al carrer durant les festes nadalenques

La Guàrdia Urbana de Lleida reforçarà la seva presència al carrer durant les festes nadalenques. El cos ha posat en marxa un dispositiu especial que inclou una campanya de trànsit i seguretat ciutadana que s'allargarà fins al 9 de gener.


El dispositiu té l’objectiu d’augmentar la vigilància a les principals zones comercials de la ciutat i millorar així la sensació de seguretat de la ciutadania. Per fer-ho, s'incrementaran les patrulles a les zones d’especial afluència de públic, com àrees comercials i mercats. També es controlarà especialment la venda ambulant no autoritzada i les activitats que per les seves característiques puguin resultar especialment molestes, com el consum de drogues. Així mateix, es canviarà l’horari dels agents de barri a l’horari comercial per incorporar-se plenament a la campanya.


D'altra banda, i pel que fa al trànsit, es reforçaran els serveis destinats a la regulació del trànsit i es controlarà qualsevol activitat o obra a la via pública que pugui afectar negativament la fluïdesa de la circulació. També es controlarà i denunciarà els estacionaments incorrectes i els vigilants de la zona blava incrementaran l’activitat de control per garantir la rotació de vehicles.


A més, per tal d'evitar aglomeracions, també es promourà l'ús del transport públic. Autobusos de Lleida incrementarà el control sobre les diferents línies per mantenir la freqüència normal de pas dels vehicles i ajustarà el tipus de vehicle a la demanda que hi hagi. També es demanarà a l'associació provincial de taxis que reforci el número de vehicles de servei.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward