Una desena de personalitats destacades del teixit socioeconòmic de Lleida i Tarragona es trobaran a les Jornades DAFO

Una desena de personalitats destacades del teixit socioeconòmic de Lleida i Tarragona es troben aquest dimecres a les Jornades DAFO. La Sala de la Canonja de la Seu Vella acollirà 3 taules rodones i una conversa entre els alcaldes de les dues ciutats.


L'objectiu de la jornada serà explorar les fortaleses, possibilitats i oportunitats dels dos territoris i buscar sinergies de col·laboració. Un punt que ha destacat Manel Llaràs, vicepresident de la Cambra de Comerç del Lleida, entitat que participarà en les Jornades DAFO: "és imprescindible buscar aquestes sinergies i experiències amb altres zones, perquè moltes vegades no cal inventar la roda, no cal trencar-se el cap sinó que cal escoltar que es fa a altres territoris per aplicar-ho al nostre".


Les jornades tancaran amb una conversa entre l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà i el paer de Lleida, Miquel Pueyo, qui assenyala la importància de la relació entre ambdues ciutats: "tenim coses en comú, som companys i ens apreciem molt, a més és evident que Lleida i Tarragona tenen una relació molt important i espero amb interès aquesta jornada".


Les Jornades donaran el tret de sortida a dos quarts de 10 amb la inauguració presidida pel president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward