Ple a Mollerussa per rebre al Getafe

Avui a les nou del vespre, els mollerussencs, acompanyats de 4.500 aficionats, rebran al Getafe en la primera eliminatòria de la Copa del Rei 2021/2022


Després d’aconseguir el bitllet ara fa un parell de setmanes, els de la capital del Pla d’Urgell tenen a poques hores la visita d’un Primera Divisió al Municipal i ho faran amb un ple absolut a les grades. Una resposta de l’aficionat del futbol lleidatà, que a l’entrenador del Mollerussa, Alexis Pintó, alegrava molt: “És brutal. Tinc moltes ganes de veure la imatge del Municipal ple i la gent animant. És molt emocionant això que estem vivint”.


En la part esportiva Pintó ens deixava clar que el principal objectiu del partit d’aquest vespre és que els jugadors gaudeixin de l’enfrontament: “És un partit històric per a ells i tot i que tindrem nervis, és normal, haurem de regular emocions i que s’ho passin bé amb la gent. A nivell competitiu, ho hem de donar tot”.


Evidentment, també ha parlat del Mollerussa l’entrenador del Getafe Quique Sánchez Flores, ell al voltant del partit i del rival, atenció, en deia això: “Ha estat molt difícil, per no dir impossible, trobar imatges del Mollerussa. Hem trobat resums molt curts que no ens ha permès conèixer el seu estil. Sabem que serà una situació difícil, camp petit, terreny estrany...”.


Un Quique Sánchez Flores que ha evidenciat que hi haurà rotacions en els esquemes del Getafe.

Per part del Mollerussa, el més destacat, la baixa per confinament, de la darrera incorporació i que va debutar amb la samarreta dels mollerussencs en la prèvia de la Copa del Rei, Adri Fernández.


Un Mollerussa, per cert, que estrenarà samarreta i braçalet de capità amb, entre d’altres novetats, el logotip de la Copa del Rei. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward