Gabri no vol que la situació extra esportiva serveixi d’escut del rendiment a la gespa del Lleida Esportiu

La nova remuntada que va rebre l’equip de la capital del Segrià aquest diumenge a Santa Eulària des Riu va encendre les alarmes de Gabri Garcia, l’entrenador, el qual després del partit, preguntat per si la situació extra esportiva era la causant d’aquestes desconnexions puntuals al terreny de joc o manca d’actitud dels jugadors a la gespa, ens responia això: “La situació és la que és i és real i difícil, però si aquest escut l’utilitzem d’aquí a final de temporada passarà el d’avui, Cerdanyola i Terrassa. No pot ser aquest l’escut”.


I és que, probablement, per primera vegada aquesta temporada, l’entrenador dels de la Terra Ferma, va criticar l’actitud de certs jugadors de la seva plantilla: “Hi ha motius per queixar-se i la situació no és agradable, però hi ha coses a la gespa que depenen de nosaltres. Hi ha jugadors que quan entren al camp no estan donant el 100% de concentració a vegades”.


Gabri ho va deixar clar: ho es capgira aquesta situació esportiva i d’actitud, o tot plegat acabarà essent un calvari: “Durant els últims partits, no tothom, m’ha donat la sensació que els jugadors no estan centrats com abans. O canviem això, o tot plegat serà un calvari, si ja ho és extra esportiva, imaginat si ho agafem com a escat, serà molt pitjor”.


Recordem que la plantilla del Lleida Esportiu ha convocat, juntament amb l’AFE, una roda de premsa aquest dijous, encara amb lloc i hora per confirmar, amb l’objectiu de “denunciar la greu situació que estan vivint des que va començar la present temporada”. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward