Al cochesinternet.net Alpicat només li queda traduir amb victòries el bon nivell del dia a dia

Els alpicatins intentaran trencar la dinàmica de derrotes, quatre, aquest dissabte a les vuit del vespre a la pista del Badalonès


De fet, van estar a punt de trencar-la quan portaven tres derrotes i és que en l’anterior jornada, els de Joan Albert Cotonat van tenir la victòria davant l’Alfindén, ben a prop. Un entrenador que a Ua1 Lleida Ràdio ens feia una radiografia de la situació del vestidor: “L’equip està bé, cada cop millor i convençut dels objectius que tenim i de la forma d’aconseguir-los. Cada dia entrenem millor i els resultats poc a poc es van veient, com per exemple en l’últim partit”.


Ara bé, el món de l’esport no entén de sensacions i l’important és sumar victòries. Aquestes, per Cotonat, cada cop guanyen més pes: “Ens hem ficat en una situació on cada partit és important i a nivell classificatori són vitals. Tenim partits que ens ficaran davant rivals directes, hi ha moltes sorpreses i potser tret de l’Hospitalet i els 3-4 primers la resta estem molt igualats”.


Per aconseguir trencar aquesta dinàmica de derrotes, Cotonat té clar què ha de fer el seu equip: “L’equip ho està fent molt bé i tocarà, en atac, saber jugar en una pista complicada. No hem de ficar-nos nerviosos i que la part col·lectiva sigui la protagonista. Ens tocarà trobar-nos a la pista on millor ens sentim”.


Un cochesinternet.net Alpicat que ocupa ara mateix la penúltima posició del grup.


El partit, a la pista del Badalonès, aquest dissabte a les vuit del vespre.


IMATGE: Pol Puertas

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward