El Vila-sana vol seguir invicte

Les del Pla d’Urgell reben al Girona aquest dissabte a les set de la tarda sense haver perdut encara cap punt en aquest tret de sortida de la temporada


Tres jornades disputades, i les tres han acabat amb els tres punts per l’equip de Lluis Rodero. En aquest sentit, les de Vila-sana buscaran en aquest quart partit tornar a sumar una nova victòria. Ho faran, com ens explicava l’entrenador Lluis Rodero, en un bon moment però amb una situació física complicada: “L’equip arribarà amb confiança després d’aconseguir punts importants la setmana passada, però arribem justes perquè tenim dues jugadores que fins a última hora no sabem si podran jugar el dissabte”.


Ara bé, això no farà que la plantilla del Vila-sana surti a pista sense la clara voluntat d’aconseguir que la victòria es quedi a casa: “Nosaltres som conscients que cada partit és important i sabem que el Girona té molt poc a perdre i molt a guanyar i sabem que la seva lluita és la salvació. Nosaltres hem d’evitar caure en un excés de confiança i seguir treballant amb la línia que ho estem fent”.


Un enfrontament que donarà el tret de sortida aquest dissabte a les set de la tarda.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward