El Lleida Esportiu presenta al·legacions contra l’informe tècnic municipal que exposa motius per fer-los fora del Camp d’Esports

Malgrat que ha estat rebut aquest matí per correu postal certificat, la seva tramesa està dins del termini de 10 dies que va concedir l’Ajuntament


Tal i com avançava aquesta casa aquest divendres al matí, l’Ajuntament de Lleida ha fet oficial aquest migdia que el Lleida Esportiu ha acabat presentant les al·legacions, “signades per l’actual president de l’entitat, Jordi Esteve”.


Ara, aquestes al·legacions seran analitzades en la pròxima comissió informativa d’Esports del 15 de desembre, tal com indica el tràmit administratiu.


Tot plegat coincideix amb la fi del termini fixat per la comissió mixta AFE-primera i Segona RFEF perquè els futbolistes poguessin presentar denúncies per impagaments i, segons ha informat el diari Segre, mig centenar de jugadors entre futbolistes de la passada temporada i l’actual, n’haurien presentat. Ara bé, en una entrevista al podcast La Cova de Twitch, l’entrenador del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, va informar aquest dijous al vespre que la situació al voltant dels cobraments, havia canviat respecte a anteriors declaracions: “Hi ha hagut alguns jugadors que han rebut part del salari o salari complert, això no ho sé exacte, però sí que hi ha jugadors que aquesta setmana han rebut el primer salari o part del primer. Del diumenge a avui hi ha hagut un avenç en aquest aspecte”.


Tot plegat, a menys de 48 hores perquè el Lleida Esportiu torni a xafar gespa, en aquest cas al camp de la Penya Deportiva, aquest diumenge a les 12 del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward