El Lleida Esportiu no presenta al·legacions

El termini anunciat per l’alcalde, Miquel Pueyo, de 10 dies hàbils, ha finalitzat aquest dijous a les tres de la tarda i fons municipals consultades per Ua1 Lleida Ràdio passades el termini, han confirmat que no s'han presentat


El passat 10 de novembre, després de la comissió informativa per les Polítiques de Gestió Cultural, d’Esport i de Joventut, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, exposava el grapat d’incompliments que des del Lleida Esportiu havien dut a terme al voltant del conveni d’ús del Camp d’Esports. En aquest sentit, l’alcalde donava 10 dies hàbils al club dels germans Esteve per presentar al·legacions justificant aquests incompliments.


Un termini que ha finalitzat aquest dijous a les tres de la tarda, i unes al·legacions per part del Lleida Esportiu que no s’han presentat. D’aquesta manera, com va explicar Pueyo ara fa un parell de setmanes, en la propera comissió informativa per les Polítiques de Gestió Cultural, d’Esport i de Joventut, el 15 de desembre, es tornarà a ficar damunt la taula la resolució del conveni i, al ple de finals de mes, si no hi ha canvis d’última hora, tot l’ens municipal serà partidari de finalitzar amb la relació Camp d’Esports – Lleida Esportiu.


El regidor d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Ignasi Amor, considera que des del consistori s’està actuant de forma coherent i clara des que al setembre va començar a esclatar tota aquesta situació al voltant del Lleida Esportiu: “És important que l’Ajuntament estigui unit quan es parla d’una qüestió de ciutat. Les decisions com aquestes s’han de prendre amb el màxim consens possible i crec que hem anat actuant bé, amb un full de ruta molt clar i realitzant els passos que calia fer. Tranquil·litat total amb la feina que estem fent des de l’Ajuntament”.


Un termini per presentar al·legacions que coincideix també amb el que va marcar la comissió mixta AFE-Primera i Segona RFEF perquè els futbolistes presentin denúncies al voltant dels impagaments del club de mesos anteriors. Si el guió no es capgira, el Lleida Esportiu ja acumularia un deute amb la plantilla actual de tres mensualitats, fet que portaria als jugadors que hagin denunciat la situació a l’AFE a quedar lliures i fitxar per un altre equip.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward