Valoració positiva dels primers mesos del CBF Lleida

Al llarg de l’estiu es va parlar i molt d’aquesta unió d’ambdues bases, es van fer les respectives presentacions i, mesos després, toca fer una primera valoració al voltant d’aquesta iniciativa. Al programa Temps Afegit d’aquesta casa, el director del CBF Lleida, Carles Cuéllar, ens en feia la següent: “La primera valoració, a nivell esportiu, és que totes les persones que estem en la formació parlem el mateix idioma. El nostre focus d’atenció són els jugadors i jugadores i intentem que millorin i donin el seu màxim a través de la metodologia que volem aplicar”.


Dins de les iniciatives impulsades també de forma conjunta entre el CB Lleida i el Força Lleida i que formen part del CBF Lleida, hi ha el ‘Projecte Escola’ que aquest passat cap de setmana va realitzar la 2a trobada al Barris Nord. Cuéllar també ens ho valorava a Ua1 Lleida Ràdio: “Penso que és genial i quan hi ets ho veus. Uneixen famílies i infants en una activitat que deixa de ser competitiva i que inclou activitats molt diverses. És una trobada amb el bàsquet com a protagonista i on la canalla gaudeix d’aquest esport”.


Uns clubs, el Força Lleida i el CB Lleida, que van presentar aquest dilluns el nou portal web on també s’inclou l’actualitat del CBF Lleida.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward