El ministre d'Agricultura adverteix que s'aplicaran sancions per incomplir la Llei de la Cadena Alimentària

El ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Luís Planas, adverteix que s'aplicaran sancions per incomplir la Llei de la Cadena Alimentària. La modificació d'aquesta norma s'ha d'aprovar definitivament dijous vinent al Congrés.


Des de Lleida, Planas ha destacat el "pas endavant" que suposa a l'hora de garantir uns "preus dignes" als productors i ha dit que serà una llei "d'obligat compliment" per part dels diferents agents que intervenen en la cadena. Així, ha remarcat que estableix que "els preus de venda no puguin estar per sota dels costos de producció" i prohibeix "expressament" la venda a pèrdues. A la vegada, el ministre ha posat de relleu que introdueix la novetat que "tota transacció i tot contracte hauran de ser per escrit".


El ministre ho ha dit durant la inauguració del Fòrum Datagri, que se celebra fins divendres a Lleida i que aplega 1.500 experts de més de 15 països. En el marc d'aquest congrés s'analitzaran les principals innovacions i tendències en matèria de digitalització aplicada al conreu, la transformació i la comercialització de la producció agrària.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward