La Paeria vol estendre les auditories per convertir els edificis municipals en spais segurs des de la perspectiva de gènere

L'Ajuntament de Lleida vol estendre a tots els edificis municipals les auditories per convertir-los en espais segurs des de la perspectiva de gènere. Aquesta tasca es va començar a les escoles artístiques i ara s'està duent a terme en equipaments esportius de titularitat pública.


La regidora d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha explicat als micròfons d'UA1 Lleida Ràdio que "vam fer auditories en les tres escoles artístiques municipals per comprovar si hi havia espais que poguessin ser insegurs, i ara les hem iniciat en l'àmbit esportiu i s'han fet en dos pavellons. La idea és anar traslladant això a altres àmbits per garantir que els edificis municipals són espais segurs".Aquesta acció se suma a altres dutes a terme pel consistori per tal de fer de la ciutat un espai segur, com ara les marxes exploratòries fetes a finals de l'any passat. En elles, grups de dones van recórrer itineraris habituals d'oci nocturn per detectar punts insegurs. D'aquesta acció en van sortir uns informes que es van traslladar al departament d'Urbanisme per tal que els tingui en compte a l'hora d'aplicar les seves polítiques. A aquests treballs s'incorporaran també els fets per la Universitat de Lleida, que analitzen els recorreguts entre els diferents campus.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward