Salut assessora les estacions d’esquí i els hotels del Pirineu per evitar contagis de la covid-19 durant la campanya de la neu

Salut assessora les estacions d’esquí i els hotels del Pirineu per evitar contagis de la covid-19 durant la campanya de la neu. També es fa prevenció en l’àmbit alimentari, promovent la formació dels manipuladors d’aliments.


La prevenció de la covid-19 i la seguretat alimentària són els dos grans eixos d’actuació del pla, desenvolupat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Servei Aranès de Benestar i Salut en coordinació amb els gremis hotelers, turístic i de la restauració.


Pel que fa a la covid-19, Salut ha contactat amb els serveis de prevenció de riscos laborals de les empreses hoteleres més grans i de les estacions d’esquí per assessorar-los en mesures preventives per al control de la infecció, així com en el procés per actuar immediatament en el cas d’un brot. També ha ofert la vacunació a aquells treballadors que no hagin rebut la primera dosi. Dels 339 hotels que hi ha censats a l’Alt Pirineu i Aran, 74 s’han incorporat al pla. També hi participen les estacions d’esquí d’Espot, Port Ainé, Boí-Taüll i Baqueira-Beret, així com La Molina i Masella, a la Cerdanya.


D’altra banda, per garantir la seguretat alimentària es faran sessions presencials en diversos punts del territori per avaluar els coneixements dels manipuladors d’aliments. A més, s’impulsarà la figura d’un responsable de supervisar els processos en aquest sentit als diferents establiments.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward