L’INEFC Lleida prepara diverses activitats per commemorar el 25N

En aquest sentit, el gruix de les activitats organitzades, es realitzaran aquest dijous 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Alguns dels actes, es faran de forma conjunta en els diversos centres d’INEFC que hi ha al territori. Ens ho explicava a Ua1 Lleida Ràdio, la Carlota Torrent, Coordinadora de la comissió d’igualtat de l’INEFC Lleida: “Farem un acte conjunt entre els tres centres d’INEFC. Realitzarem la lectura del manifest, presentarem el protocol per evitar situacions d’assetjament sexual a INEFC, hem fet uns tríptics perquè ho coneguin. També presentarem un vídeo que hem fet sobre la violència sexual a l’esport. A la tarda també farem un taller amb un col·lectiu de Barcelona”.


Uns actes que no només es realitzaran a l’INEFC, si no que també hi tindran protagonisme al Teatre de l’Escorxador: “La secció d’expressió corporal dansa i circ presentarem als estudiants una mostra de diferents treballs coreogràfics tant de circ com de dansa”.


Una Carlota Torrent que ens explicava que els alumnes demostren estar conscienciats al voltant de la complicada situació que viuen, encara a dia d’avui, les dones en alguns sectors de la societat: “Crec que estan força conscienciats. Potser més els alumnes que persones de generacions més grans. Sobretot les noies lluiten per millorar-ho, però necessiten de l’ajuda dels homes i la seva col·laboració per millorar la situació”.


Pel que a més actes, el proper dilluns, a través de la Diputació de Lleida també s’ha organitzat un acte al Teatre de l’Escorxador, que comptarà amb una taula rodona i la Performance ‘Me la Passes?’.


Poden trobar la informació a les xarxes socials d’INEFC i inscriure’s a la jornada a través del correu igualtat@diputaciolleida.cat

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward