La plantilla del Lleida Esportiu té una de les setmanes més complicades per endavant

Sense cap mena de dubte, el partit d’aquest diumenge al Camp d’Esports va ser-ne un de mai vist abans a la capital del Segrià. Fins i tot, l’entrenador del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, deixava clar que no havia vist mai tan tocada a la seva plantilla com just després de la derrota per 0 a 1 davant el Terrassa.


Així doncs, tocava preguntar-li a l’entrenador dels lleidatans fins quan aguantarà una plantilla que ja ha demostrat que està al límit i, la seva resposta, va ser aquesta: “Fins quan? No ho sé, però mentre duri tot plegat caldrà aprofitar-ho. És cert que estan tocats i espero que dimecres vinguin bé. Ells estan demostrant-me que volen creure i jo m’ho passo molt bé”.


Interessant va ser la resposta que Quim Araujo va donar quan li preguntàvem si realment els jugadors encara creuen en que la situació se solucioni. Un canvi de paraules a l’hora d’expressar-ho tot plegat: “Més que creure, volem creure. Volem creure perquè volem una solució. La unió que hi ha al vestidor, la idea del míster, la forma de treballar, ens agrada i en el dia a dia estem molt còmodes i no volem que això s’acabi”.


Una plantilla que aquest dimecres donarà el tret de sortida a una de les setmanes més complicades, anímicament parlant, del que portem de curs. Dues derrotes consecutives, una setmana més amb la situació extra esportiva essent protagonista al Camp d’Esports i un viatge exigent física i mentalment com ho és el d’Eivissa el cap de setmana, apunten a una setmana intensa dins el vestidor. En parlava Quim Araujo: “Tocarà fer el reset per no quedar-nos en la derrota i en la situació. La sensació d’unió dins el vestidor ens porta a tenir ganes de tornar-nos a veure i capgirar la situació”.


Una setmana també, recordem-ho, on finalitzarà el termini de 10 dies hàbils marcat per l’Ajuntament de Lleida perquè el Lleida Esportiu presenti al·legacions al voltant dels incompliments del conveni d’ús del Camp d’Esports. A dia d’avui, encara no s’han presentat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward