El retorn del Lleida Llista a l’Onze de Setembre, previst per la Europe Cup

Aquest dilluns, des del Departament de Salut, es va confirmar que l’ús del pavelló Onze de Setembre de la capital del Segrià, tornarà a la Paeria de Lleida el proper dijous 2 de desembre, data ja anunciada dies abans.


Un fet que capgira les idees inicials del Lleida Llista i és que just quan es va conèixer que el pavelló deixaria de ser centre de vacunació per tornar al seu ús esportiu habitual, el president del Lleida Llista, Enric Duch, explicava a Ua1 Lleida Ràdio que la intenció era que el partit davant el Reus programat pel 5 de desembre es disputés a Lleida, però ja han comunicat a la Federació Espanyola que es disputarà a Bell-lloc. Ens ho explicava el mateix president Enric Duch aquest dimarts: “Encara no tenim confirmació oficial al voltant del dia que podrem entrar, però l’entrenador Albert Folguera no vol jugar contra el Reus havent entrenat 1-2 dies al pavelló. Ens costa que s’està treballant amb celeritat perquè l’Ajuntament pugui actuar per ficar-lo en marxa. Ara ja va de pocs dies i estem satisfets i esperançats”.


Un Lleida Llista que vol conèixer definitivament quan es podrà jugar a Lleida per poder-se organitzar i avisar amb suficient temps a l’Europe Rink Hockey, on es disputaria el partit del dia 11 de desembre en el marc de la segona jornada de la Europe Cup: “Després de descartar el dia del Reus per motius esportius, ficar la data de l’11 de desembre seria correcte. Ens ho hem d’agafar amb prudència, però si no falla res, tot apunta que serà aquest el dia”.


Un Lleida Llista que abans d’aquests partits a casa, tornarà en acció aquest dissabte, a dos quarts de nou del vespre, davant l’Igualada. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward