Núria Lladonosa acaba l’internacional a Montpeller amb bones sensacions

Lladonosa va participar a la categoria de quatre estrelles a l’esdeveniment internacional ocupant la 24a posició. L’amazona valorava la seva participació en terres franceses a Ua1 Lleida Ràdio: “Les sensacions són bones perquè he pogut aconseguir la classificació per pujar de categoria. Si que és cert que esperava treure un millor resultat, però el cavall va fer la seva feina i ara toca seguir treballant”.


Una Núria Lladonosa que d’aquí dues setmanes té una nova cita competitiva, en aquest cas a Madrid: “D’aquí dues setmanes me’n vaig cap a Madrid on participaré al Campionat d’Espanya. Aquesta participació a Montpeller m’ha anat molt bé per preparar el d’Espanya”.


Un esdeveniment que Lladonosa encara amb els següents objectius: “Serà el segon any que hi competeixo en categoria absoluta i, després d’un primer any on hi vas a veure què passa, enguany tinc l’objectiu d’intentar quedar entre els tres primers”.


Si volen conèixer més la figura de Lladonosa, poden recuperar l’entrevista que fa unes setmanes li vam realitzar al programa Temps Afegit. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward