L’AEM intentarà allargar la dinàmica positiva

Les del Recasens reben la visita del Parquesol aquest diumenge a la una del migdia, amb la voluntat de sumar la quarta victòria consecutiva


Un AEM que arribarà a la nova cita després de la victòria a domicili, al camp del Racing Féminas, i d’una exigent setmana, l’anterior, amb el compromís de Copa de la Reina al Recasens. En aquest sentit, Óscar Cobacho, l’entrenador de les lleidatanes, ens explicava a Ua1 Lleida Ràdio, que aquesta setmana d’entrenaments ha servit, sobretot, per recuperar l’equip físicament: “La setmana ha servit per recuperar forces i és que la setmana passada va ser molt intensa amb la Copa de la Reina i els desplaçaments. Ens hem centrat en recuperar forces”.


Tot plegat per encarar un enfrontament que obté importància segons Cobacho, pel fet de seguir amb la bona dinàmica de l’AEM i després, per enfilar l’aturada per seleccions amb millors sensacions: “Volem anar a l’aturada amb un bon gust de boca. Sembla que les coses siguin fàcils, però ja dic jo que hem de lluitar molt dia a dia per tirar endavant i cal donar valor a tots els punts que aconseguim. Seria ideal encarar l’aturada amb aquesta quarta victòria consecutiva que també ens permeti deixar endarrere als nostres perseguidors”.


El partit, al Recasens, aquest diumenge a la una del migdia.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward