Partit d’alt voltatge per l’ICG Força Lleida

Els lleidatans visiten la pista del Coviran Granada aquest dissabte a les sis de la tarda


Ara mateix, ambdós equips comparteix marcadors particulars i número de victòries i derrotes, 6 i 2 respectivament. En conseqüència, el partit d’aquest dissabte és un d’aquells importants. Ara bé, Gerard Encuentra, l’entrenador de l’ICG Força Lleida, li donava una importància equivalent a un partit més de temporada: “Seria una victòria de molta autoestima si guanyéssim. Nosaltres també fem bé la feina, ells són un bon equip i no deixa de ser un partit més on juguem ells contra nosaltres. Ells poden ser una mica més favorits perquè juguen al seu camp, però no els hi hem de tenir por”.


Un enfrontament que, per l’entitat del rival i el fet de jugar a la seva pista amb un desplaçament important al darrere, serà un d’aquells de complicats: “Serà molt difícil a una pista calenta. No serà gens fàcil i és que a davant tenim un rival on els seus noms parlen per si mateixos. Van igual que nosaltres a la classificació i, per tant, tots tindrem les nostres opcions”.


Una opinió força semblant a la del jugador de l’ICG Força Lleida, Miguel González: “Granada sempre té un equip molt fort tots els anys i el seu objectius és ascendir de categoria. Hem d’intentar fer la nostra feina, competir els 40 minuts i tenir clar que serà molt complicat”.


El partit, a Granada, aquest dissabte a les sis de la tarda.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward