La Superdivisió Masculina de tennis taula torna a les Borges Blanques

L’ASISA Borges Vall es veu les cares amb el Visit Pontevedra aquest divendres a les sis de la tarda


Un equip que és evident que es troba en un bon moment anímic i físic i que encara el partit davant el Pontevedra en una òptima situació. Ens feia una radiografia de tot plegat, l’entrenador de l’ASISA Borges Vall, Josep Lluis Andrade: “”Estem molt bé, els quatre jugadors estan molt centrats amb el partit de demà i esperem aconseguir un nou bon resultat”.


Una Superdivisió Masculina de tenis taula que tornarà a la capital de les Garrigues després de molt temps sense fer-ho. Un fet que alegra a la plantilla borgenca: “El fet de poder jugar a casa per nosaltres és un plus i un extra que ens motiva a oferir un bon partit a la nostra afició i demostrar que a la lliga també volem fer un gran paper”.


A davant, un dels equips complicats d’aquest grup on hi participa l’ASISA Borges Vall com ho és el Visit Pontevedra: “És un equip molt potent i que té quatre jugadors de gran nivell. Sabem que ens tocarà fer una bona alineació i fer bons partits perquè és un equip que sempre ens ha complicat les coses”.


El partit, a la capital de les Garrigues, aquest divendres a les sis de la tarda.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward