El Cadí La Seu suma la sisena victòria de la temporada

Les de la Seu d’Urgell van aconseguir imposar-se al desgast de l’aturada per seleccions i superar al Campus Promete 68 a 59


El Palau d’Esports va tornar a ser clau perquè les de Bernat Canut tinguessin el plus de motivació i d’energia necessari aquest dijous al vespre després dels compromisos internacionals que tenien diverses jugadores del Cadí La Seu.


En aquest sentit, en aquesta vuitena jornada, el més important era aconseguir una victòria fos com fos i les alt urgellenques no van fallar, després de superar 68 a 59 al Campus Promete. L’entrenador de les de la Seu d’Urgell, Bernat Canut, valorava així aquesta sisena victòria de la temporada: “Era un partit complicat i on ja comptava que no brillaríem massa després de l’aturada per seleccions. Ja dèiem que la clau era l’energia amb la qual encaràvem el partit, i l’equip ha complert en aquest sentit”.


Des del xiulet final, el Cadí La Seu ja tenia en ment centrar-se en la recuperació física i, a la vegada, en la preparació del partit d’aquest diumenge a Leganés: “El calendari és el que és i no ens podem queixar. Al mateix temps que descansem, intentarem veure quines coses fa el Leganés i quines podem millorar nosaltres”.


Un partit, entre l’Innova-TSN Leganés i el Cadí La Seu, que donarà el tret de sortida a les sis de la tarda d’aquest diumenge. 


IMATGE: Agustí Peña

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward