El Cadí La Seu torna a l’acció

Les alt urgellenques reben aquest dijous a les vuit del vespre al Campus Promete després de l’aturada per seleccions


L’últim partit del Cadí La Seu va ser el passat 30 d’octubre amb derrota davant el Bembibre per 60 a 54. Ara, les de la Seu d’Urgell tornen a pista després dels compromisos internacionals i, com deia l’entrenador Bernat Canut, amb poc temps per preparar el partit d’aquest dijous: “Tenim ganes d’haver pogut entrenar més. Hi ha tres jugadores de la selecció que van arribar ahir a la matinada, algun problema físic i les americanes que van haver d’anar al seu país per temes de visat. Hem tingut un parell de dies per preparar le partit de dijous”.


Ara bé, a grans trets, la situació de l’equip de la capital de l’Alt Urgell, és positiva, mantenint com reitera sempre Canut, els peus a terra: “L’equip està bé i és conscient que els victòries costen molt. És cert que vam començar amb el 5-0 però tenim els peus a terra perquè som un equip nou, no tenim una plantilla llarga i tantíssim talent com per anar sobrades a la lliga. Si juguem bé, és cert que tenim moltes opcions de guanyar”.


A davant, el Cadí La Seu es veurà les cares amb un Campus Promete que, ara mateix, ocupa la sisena posició de la Lliga Femenina Endesa i de qui Canut en destacava això: “És una plantilla força llarga i que s’ha reforçat molt bé amb un joc interior molt polivalent i amb bona rotació. Tenen molts punts a la línia exterior i que fica una mitjana de 10 triples cada partit”.


El Cadí La Seu per la seva part ocupa la quarta posició de la classificació, amb cinc victòries i dues derrotes.


El partit, al Palau d’Esports, aquest dijous a les vuit del vespre. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward