Il·lusió i tranquil·litat en el dia a dia de l’ICG Força Lleida

Sense cap mena de dubte, l’inici de temporada de l’ICG Força Lleida és dels bons i és que les sis victòries els hi estan servint per situar-se en el bloc alt de la classificació agafant ja distància amb els seus perseguidors.


Una plantilla que ha absorbit de bona manera el missatge de “peus a terra” que porta setmanes difonent l’entrenador Gerard Encuentra i és que un dels jugadors dels lleidatans, Miguel González, evidenciava que l’equip segueix treballant dia a dia com al principi: “Venim d’una pretemporada complicada on no teníem tot l’equip fet i el dia a dia és el que marca la competició. Crec que estem fent molt bona feina als entrenaments i el grup està conscienciat que cal treballar molt perquè surtin els resultats. Toca seguir amb aquesta ambició”.


Per la seva part, l’entrenador, Gerard Encuentra, valorava positivament la il·lusió externa que està generant l’ICG Força Lleida i destacava la tranquil·litat combinada amb una il·lusió positiva amb la qual la seva plantilla està encarant les setmanes: “Estem molt focalitzats en el dia a dia, però que la gent estigui contenta de l’esforç que fan els nanos, ens reforça. Els nois ho estan deixant tot i és digne d’elogiar, però l’equip està sent molt correcte amb la tranquil·litat amb la qual encara el dia a dia, i té un punt d’il·lusió i ambició que ens fa ser molt perillosos”.


Un ICG Força Lleida que, com a mínim en el dia a dia, recordem que Juani encara no pot entrar en dinàmica competitiva per temes burocràtics, ja té la plantilla tancada amb la darrera arribada de Shaquille O’Neal. Encuentra parlava de l’adaptació del jugador bahamià en els primers dies a Lleida: “Està adaptant-se a l’estil, als sistemes, a la forma de defensa, al llenguatge de l’equip. El grup l’ha acceptat molt bé, ell és un jugador molt intel·ligent i amb anys d’experiència”.


Un ICG Força Lleida que aquest dissabte a les sis de la tarda, té un partit important, davant el Coviran Granada, en terres andaluses.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward