El Consell Comarcal de la Noguera s'adhereix al Manifest Descobrir que reivindica un nou model de turisme al servei del país

El Consell Comarcal de la Noguera s'adhereix al Manifest Descobrir que reivindica un nou model de turisme al servei del país. El document proposa avançar cap a un turisme de proximitat i sostenible.


Des que es va fer públic el manifest ara fa un any, una vintena de Consells Comarcals s'han sumat, com és el cas del Consell Comarcal de la Noguera.

El Manifest ja compta amb més de 2.700 signants i demana que es plantegi amb urgència el debat sobre el model turístic ara que han aflorat les contradiccions d'un sistema basat en el turisme internacional de masses amb la pandèmia de la COVID-19.Concretament, el manifest aboca a què s'adoptin criteris de sostenibilitat, que es promogui estratègicament el turisme de proximitat, una millora de la qualitat de l'oferta turística i l'ocupació que genera, ordenar l'activitat per combatre la massificació i, finalment, crear una taula unitària de tots els agents implicats per coordinar les polítiques de turisme.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward