El petit comerç s'incorpora enguany al Gran Recapte d'Aliments

El petit comerç s'incorpora enguany al Gran Recapte d'Aliments. Els establiments de proximitat de la demarcació de Lleida s'afegeixen als punts de donació de la cita solidària, que enguany s'allarga i se celebrarà del 19 al 27 de novembre.


Aquesta és la principal novetat d'un Gran Recapte que manté el format que se li va donar l'any passat, substituint la recollida directa d'aliments per les donacions econòmiques a les caixes dels supermercats. Una de les novetats d'enguany és que s'ha creat una aplicació mòbil que permet digitalitzar tot el procés de donació. Aquesta permet, en només tres clics, fer una donació a través del dispositiu mòbil del personal de la botiga. Un cop finalitzada la campanya, amb els fons recollits s'adquiriran i distribuiran aliments bàsics com llet, oli, llegums o conserves.


Malgrat que no hi haurà punts de recollida d'aliments als supermercats, sí que hi haurà voluntaris els dies 19 i 20, tot i que la seva finalitat serà la d'informar els clients com poden fer les seves donacions. En total, es necessiten prop de 1.000 voluntaris, tot i que els inscrits fins ara no superen els 500. Per registrar-se com a voluntari es pot fer al web del Banc.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward